El nostre equip

Descobreix de qui està compost Speak & Spell

L’equip de la nostra escola va sorgir l’any 2005 de mans de Simone Coward i Cristina Canamases.

Abigail Marie Jones, nascuda a Whitehaven (United Kingdom). Filòloga, professora constantment ampliant els seus coneixements i experta lingüista de la seva llengua nativa. Va estudiar English and Hispanic Studies, Directed Research in English especialitzant-se en Shakespeare i Creative Writing from Oxford (Universitat de Liverpool).

Arriba a Catalunya el 2007 i des del primer moment es dedica a l’ensenyament de l’anglès. Ha tingut l’oportunitat de treballar com a professora d’idiomes i adquirir una gran experiència. Ha treballat amb nens des dels tres anys, adolescents que necessitaven preparació per exàmens oficials i adults que requerien diferents necessitats en els seus cursos (vocabulari específic, negocis, viatge...)

Cristina Canamases Guitart, nascuda a Girona (Catalunya). Va cursar la carrera de Traducció i Interpretació especialitzada en anglès i rus. Un cop acabada la carrera, va tenir l’oportunitat de poder estudiar un master a la Universitat Pedagògica de Llengües de Moscou (Rússia) on va poder perfeccionar el seu nivell de llengua russa. Deu anys després de tornar, ha treballat com a professora d’anglès i de rus enfocat a nens i adults. També té experiència com a traductora de textos del rus i l’anglès, majoritàriament webs i textos comercials.

Considerem que formem un equip dinàmic, professional i amb experiència que hem anat adquirint tant des del punt de vista professional com des del punt de vista personal com a mares de família.

D’altra banda, comptem amb colaboradors qualificats, nadius i amb experiència en l’ensenyament de llengües.