Cursos presencials

Els nostres cursos presencials són dels següents idiomes: anglès, francès, alemany, italià, rus i xinès.

Es poden contractar cursos en grup (5 a 10 persones), grup reduït (3 a 4 persones), semiindividual (2 persones) i individual (1 persona).

  • Cursos per alumnes de 3 a 5 anys (P3 a P5)

Pels nostres alumnes més petits, tenim el Kids Corner. Kids Corner és un racó on intentem que ells se sentin a gust i aprenguin l’idioma de forma natural. Això vol dir que intentem que aprenguin de la mateix manera que un nen petit aprèn la seva llengua materna. Arribem a això mitjançant activitats que fan més amè i divertit l’aprenentatge: teatre, música, dansa, jocs, role play, experimentació...

D’altra banda, és importantíssim que es familiaritzin amb l’anglès des de ben petits per tal de poder gaudir d’una pronúncia òptima i un vocabulari ben ampli a mida que es van fent grans.

  • Cursos per alumnes de 6 a 12 anys (de 1r a 6è de primària)

Per aquests alumnes, tenim grups organitzats per edat. El nostre objectiu és no perdre l’essència d’ensenyar la llengua de forma natural però a la vegada introduir-ne la gramàtica i tots els conceptes acadèmics que també són necessaris per l’aprenentatge d’una llengua.

Les nostres classes són sempre d’un màxim de 10 alumnes. Això permet al professor oferir sessions personalitzades segons les necessitats de cada alumne.

Ens centrem, d’un a banda, en ajudar-los a fer i a preparar els deures i els exàmens que tenen de l’escola. D’altra banda, treballem perquè el seu nivell sigui més avançat i els ajudi a adquirir un bon nivell de cares a entrar a l’ESO.

  • Cursos per alumnes de 13 a 18 anys (de 1r d’ESO a 2n de Batxillerat)

Durant aquests anys, els nostres alumnes tenen l’oportunitat de perfeccionar el seu nivell d’anglès i, a la vegada, presentar-se als exàmens oficials de la universitat de Cambridge. És molt satisfactori pensar que, ja que s’assisteix a unes classes d’anglès durant tants anys, a més d’adquirir un bon nivell, es pot aconseguir un títol que acredita aquest coneixement.

Els exàmens de la Universitat de Cambridge tenen un gran reconeixement a nivell internacional i han arribat a ser imprescindibles en un currículum. A més, en algunes universitats són convalidables amb crèdits de lliure elecció. Es poden començar a estudiar als 12 anys aproximadament i cada examen té una preparació d’uns dos anys. Són els següents:

  • KET Key English Test
  • PET Preliminary English Test
  • FCE First Certificate in English
  • CAE Certificate in Advanced English
  • CPE Certificate of Proficiency in English
www.cambridgeesol.org/exams

Des de l’escola preparem els nostres alumnes perquè s’hi puguin presentar. Els matriculem quan s’obren les convocatòries i nosaltres creiem que tenen el nivell adient i, el dia de l’examen, els acompanyem a la Universitat de Girona (on tenen lloc les proves) per tal que estiguin tranquils i tot vagi bé.
  • Cursos per adults

A la nostra escola també oferim la possibilitat de fer anglès a les persones més grans de divuit anys. Comptem amb grup de diferents nivells des de zero, nivell intermedi, nivell avançat, conversa... i a diferents hores per tal de poder donar opció a venir després de la feina els vespres, els matins a primera hora, els migdies... la nostra disponibilitat horària és flexible.