Cursos subvencionats per empresa

L’escola es desplaça a l’empresa o dóna facilitats perquè es faci a distància un curs de l’idioma que es requereixi enfocat segons les necessitats de l’empresa.

Un cop contractat el curs, l’escola fa tots els tràmits necessaris perquè l’empresa es dedueixi part o la totalitat del cost del curs a través de subvencions estatals gestionades per la Fundación Tripartita.

Per més informació, ompliu aquest formulari:

"D'acord amb allò establert per la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les dades obtingudes en aquest formulari seran incorporades en un fitxer informatitzat sota la responsabilitat de Speak & Spell Idiomes SC amb la finalitat d'atendre consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra direcció Travessera de les Mesures, 1, 17244 Cassà de la Selva. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats mencionades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."