Cursos subvencionats per empresa

L’escola es desplaça a l’empresa o dóna facilitats perquè es faci a distància un curs de l’idioma que es requereixi enfocat segons les necessitats de l’empresa.

Un cop contractat el curs, l’escola fa tots els tràmits necessaris perquè l’empresa es dedueixi part o la totalitat del cost del curs a través de subvencions estatals gestionades per la Fundación Tripartita.

Per més informació, ompliu aquest formulari:

"D'acord amb allò establert per la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les dades obtingudes en aquest formulari seran incorporades en un fitxer informatitzat sota la responsabilitat de Speak & Spell Idiomes SC amb la finalitat d'atendre consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra direcció Plaça Petita 6, 17244 Cassà de la Selva. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats mencionades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."